Curriculum Vitae

Jeg er dybt fascineret og tiltrukket af Italien og Østen samt historien og kulturen. Gennem mine billeder forsøger jeg at frembringe brudstykker fra antikkens og middelalderens kunst. Placeret i nutiden i en moderne ikonlignende stil, har jeg på den måde udviklet et unikt kunstnerisk udtryk.

Samtidig med brugen af personlige teknikker, som for eksempel mørk oliebase lagt på struktur, giver det en magisk effekt af dybde og leder tankerne hen på de gamle friser og fresker, hvorfra jeg også henter inspiration.

Skrifterne på billederne er først og fremmest for det visuelle helhedsindtryk. Men de giver samtidig et strejf af mystik ved første øjekast. Teksterne kan være latinske sentenser, digte og beskrivelser – ofte fra antikkens digtere og filosoffer. Ligesom de andre gange hentes fra den latinske Bibel eller gamle indiske skrifter. Måske underbygger de billedets historie, måske er de der bare, for de har noget på hjerte. I øjeblikket henter jeg inspiration fra Marco Polos rejser og beretninger om Silkevejen via Indien. 

I de sidste par år ha


Jeg har bl.a. deltaget på udstillinger i Italien, Sverige (Sofiero Slott m.m.), New York og på galleri i Greenwich, Connecticut, USA.